Πράξη αγάπης και αλληλεγγύης από επαγγελματία της Χρυσούπολης

Παντοπώλης διαθέτει δωρεάν παιδικές τροφές σε όσους αδυνατούν να τις αγοράσουν

Σε μία έμπρακτη απόδειξη αγάπης και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο, προχώρησε ο νεαρός Τάσος Βιλάνος, ιδιοκτήτης καφέ-αναψυκτηρίου- μάρκετ στη Χρυσούπολη.

Με αφορμή την ακρίβεια στα απαραίτητα είδη διατροφής και τα μέτρα που πήραν κάποιες «αλυσίδες» σούπερ μάρκετ για την «περιφρούρηση» των παιδικών τροφών στα ράφια, αποφάσισε να διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ αυτά τα προϊόντα σε όσους γονείς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα διασφαλίσουν για τα παιδιά τους.

Χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση του ιδίου στο F.B:

«Εμβρόντητος παρακολούθησα την είδηση ότι αλυσίδα σουπερμάρκετ έβαλε αντικλεπτικό σύστημα σε ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ. Προφανώς μια μάνα, ένας πατέρας, δεν είχε την δυνατότητα να ταΐσει τα μωρά του. Με θυμώνει και με στενοχωρεί βαθύτατα αυτή η κατάσταση.

Προσπαθώντας να κατανοήσω τις πράξεις αυτών των γονιών, καθώς υπήρξε περίοδος που και εγώ στερήθηκα βασικά αγαθά,

Παίρνω λοιπόν την πρωτοβουλία να χαρίσω βρεφικές τροφές και γάλα σε όποιον τα έχει πραγματικά ανάγκη. Βρίσκονται στο μαγαζί μου και όποιος θέλει έρχεται και παίρνει χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση να πάρει κάτι άλλο.

Σαν Τάσσο με βρίσκει σύμφωνο οι καλές πράξεις να διαφημίζονται στο ίντερνετ, καθώς συχνά γίνονται για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, είναι αναγκαίο να το γράψω εδώ για να το δει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται, και να φτάσει στα μάτια κάποιου που όντως χρειάζεται ένα προϊόν από τα παραπάνω.

Επίσης παίρνω την απόφαση από σήμερα και τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, όποιος συμπολίτης μου έχει την ανάγκη για ένα καρβέλι ψωμί για να φάει ο ίδιος ή η οικογένειά του, με απόλυτη εχεμύθεια μπορεί να απευθυνθεί στη διεύθυνση του καταστήματος και να του το δώσουμε.

Καλά μυαλά σε όλους…»