Παύλος Γκόρδης: «Έκλεψε» τις πρώτες εντυπώσεις στο The Voice και συνεχίζει δυναμικά

Συνέντευξη από την εφημερίδα Φωνή Του Νέστου

Ο νεαρός καλλιτέχνης μιλά στην «ΦτΝ» για το παιχνίδι, την «coach» Έλενα Παπαρίζου και τα επόμενα βήματά του

Τα τραγούδια του, τα lives στα μαγαζιά της περιοχής και η Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Νέστου

Ο νεαρός τραγουδιστής Παύλος Γκόρδης απο την Χρυσούπολη, συμμετείχε στο έκτο Blind Audition του «The Voice of Greece», την Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Ο νεαρός Παύλος, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Που να εξηγώ», κατάφερε να γυρίσει τις καρέκλες των coaches, επιλέγοντας να συνεχίσει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Με αφορμή την παραπάνω εμφάνιση, μίλησε στην «ΦτΝ» ο νεαρός καλλιτέχνης. Ο ίδιος, αναφέρθηκε στο παιχνίδι, στα βήματα που ήδη έχει κάνει ως επαγγελματίας τραγουδιστής αλλά και στον βασικό του στόχο που δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει με πιο στερεά και μεγαλύτερα βήματα στο καλλιτεχνικό «στερέωμα».

«ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ»

Πιο αναλυτικά, ο κ. Γκόρδης, επισήμανε ότι «το «The Voice of Greece» δεν το σκεφτόμουν πολύ έντονα. Ωστόσο το «φιλτράρισα» και συζήτησα με τον άνθρωπο που έχει μπει στην ζωή μου στο κομμάτι του management και αποφασίσαμε πως θα είναι καλή η συμμετοχή μου για την καριέρα μου και για τα επόμενα βήματά μου. Όσον αφορά στο επαγγελματικό κομμάτι, ο στόχος μου είναι να συνεχίσω στο τραγούδι. Το τραγούδι, μπήκε στην ζωή μου περίπου στο Λύκειο. Ξεκίνησα να κάνω κάποια μαθήματα φωνητικής και εκεί ξεκίνησαν και τα πρώτα live στην ευρύτερη περιοχή. Συνέχισα τα μαθήματα και ως φοιτητής στον Πύργο Ηλείας αλλά και κάποια lives, αργότερα. Στο Στρατό ήμουν επίσης στο μουσικό σώμα και μετέπειτα ήρθε μια πρόταση για το πρώτο μου δισκογραφικό συμβόλαιο, με την εταιρεία της οποίας ηγείται ο κ. Μίλτος Καρατζάς. Έκανα δύο δισκογραφικά βήματα. Το πρώτο τραγούδι ήταν το «Χάσω – Κερδίσω», τον Μάιο του 2021 (σε στίχους και μουσική του Σάκη Καντά) και το δεύτερο τραγούδι, το «Νόμιζα σ’ εκδικήθηκα»  κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο (στις 14 Φεβρουαρίου) σε στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου και σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου.  Είναι μια ερωτική μπαλάντα. Έχω πολύ καλές σχέσεις με την Όλγα Βλαχοπούλου, η οποία αποτελεί συνεργάτιδα του κ. Καλλινικίδη (του ανθρώπου που με έχει αναλάβει) και ουσιαστικά πορευόμαστε παρέα. Το επόμενο δισκογραφικό μου βήμα, θα είναι και πάλι σε στίχους και μουσική της Όλγας και του Ιορδάνη, απλώς σε πρώτο στάδιο θα πρέπει να δούμε πως θα πάει με το The Voice. Αφού, πρώτα ο Θεός, βγω από το παιχνίδι, θα συζητήσουμε για την συνέχεια».

«ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ»

«Όσον αφορά στο The Voice, εννοείται πως ο στόχος μου είναι να πάω όσο το δυνατόν ψηλότερα και – γιατί όχι – και να κερδίσω» συνέχισε ο ίδιος, τονίζοντας ότι «η Έλενα Παπαρίζου, ήταν μια πολύ συνειδητή επιλογή. Νομίζω ότι φαίνεται και στο βίντεο. Ήθελα να γυρίσει και εννοείται ότι και από τον χώρο γνωρίζω ότι η ίδια ασχολείται πολύ επαγγελματικά με τους παίκτες. Είπα εξ αρχής ότι αν γυρίσει η Έλενα Παπαρίζου, θα την επιλέξω και έτσι και έγινε».

«Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ – Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ»

Επίσης, ο κ. Γκόρδης μίλησε και για την Φιλαρμονική του Δήμου Νέστου, αφού αποτελεί «παιδί» της, επισημαίνοντας ότι «η Φιλαρμονική ήταν η πρώτη μου μουσική ενασχόληση. Ο,τι έχω καταφέρει μέχρι στιγμής, το κατάφερα στον τόπο μου και χάρις σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Μπήκα στην φιλαρμονική σε μικρή ηλικία και μέχρι και φοιτητής, όποτε μπορούσα κατέβαινα στην Φιλαρμονική. Στην μετά covid εποχή, διείσδυα περισσότερο στον χώρο των lives στα μαγαζιά, οπότε μου ήταν λίγο δύσκολο να συμμετέχω. Εννοείται όμως πως είμαι ακόμη μέλος της και είμαι κοντά της».