Αγγ. Κηλικιώτης: Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Τοπείρου…

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023…

«Υπάρχει ο κορμός – Θα γίνουν και προσθήκες – Ανοικτός σε συνεργασίες-Έμεινε πίσω ο Δήμος», συμπληρώνει ο ίδιος

Να διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό «θώκο» στον Δήμο Τοπείρου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δηλώνει αποφασισμένος – αν και θεωρεί ότι είναι ακόμη νωρίς για αντίστοιχες συζητήσεις – ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πνοή» κ. Άγγελος Κηλικιώτης, σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του στην «Θ».

«ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ – ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ‘’ΚΟΡΜΟΣ’’ – ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ»

«Θα συνεχίσω, αλλά είναι νωρίς ακόμη. Ο «κορμός» ήδη υπάρχει, ενώ γίνονται επαφές και με νέα πρόσωπα. Υπάρχει μια παράταξη και ο κόσμος είναι θετικότατος»

Ειδικότερα, ο κ. Κηλικιώτης, επισήμανε ότι «το σκεπτικό είναι να συνεχίσω, αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη. Ο «κορμός» ήδη υπάρχει, ενώ γίνονται επαφές και με νέα πρόσωπα. Θα γίνουν προσθήκες. Λογικά πρέπει να γίνουν και γίνονται, αλλά είναι πολύ νωρίς. Θα συνεχίσω γιατί υπάρχει μια παράταξη και ο κόσμος είναι θετικότατος. Περιμένουμε εξελίξεις και ίσως να βγουν και άλλοι».

«ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ»

Σε ερώτηση της «Θ» για ενδεχόμενες συνεργασίες με άλλες παρατάξεις όπως αυτή του κ. Δαλάτση (σ.σ. κάτι ανάλογο που έχει ανακοινωθεί και από τις τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ξάνθης για παράδειγμα) ο ίδιος απαντά: «Αυτό θα το δούμε. Φυσικά και θα είμαι ανοικτός. Σε ένα εκλογικό αγώνα, όλα είναι ανοικτά. Και αυτό είναι και λογικό».

«ΣΤΑΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΠΕΙΡΟΥ – ΕΜΕΙΝΕ ‘’ΠΙΣΩ’’ ΣΕ ΠΟΛΛΑ»

Τέλος αναφορικά με το πώς βλέπει την νυν διοίκηση του Δήμου Τοπείρου και την πορεία της, ο κ. Κηλικιώτης σημειώνει ότι «είναι μια στάσιμη κατάσταση. Ο Δήμος έχει μείνει σε πολλά «πίσω», ενώ το υπαλληλικό προσωπικό φεύγει και δεν αντικαθίσταται και αυτό είναι βραχνάς».