Το σχόλιο της Τζούλια Ρόμπερτς για το “Pretty Woman” 30 χρόνια μετά

Το “Pretty Woman” είναι αγαπημένη ταινία, που όλες αγαπάμε να βλέπουμε ξανά και ξανά.

Σήμερα, 30 χρόνια σχεδόν μετά την πρώτη προβολή της επιτυχημένης ταινίας, η πρωταγωνίστρια, με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφων από τον Guardian για τη συμμετοχή της στην ταινία “Ben is Back”, γύρισε στο παρελθόν στο παρελθόν, εκφράζοντας την άποψη ότι μία τέτοια ταινία δεν θα ήταν δυνατόν να γυριστεί σήμερα για πολλούς λόγους.

Με πολλά κενά στην πλοκή

«Δεν πιστεύω πως θα μπορούσε να γυριστεί αυτή η ταινία σήμερα, σωστά;», είπε η ηθοποιός και συνέχισε, εξηγώντας: «Υπάρχουν τόσα κενά στην πλοκή και τόσες σεναριακές τρύπες, παρ΄όλα αυτά δεν πιστεύω πως όλα αυτά τα κενά δεν αφήνουν τον κόσμο να την απολαύσει ακόμη και σήμερα».

Παρότι συμφωνούμε με την άποψή της, εντούτοις, πρέπει να επισημάνουμε ότι η Ρόμπερτς ενώ γνωρίζει τις αρνητικές κριτικές που είχε εισπράξει η ταινία για τη μη ρεαλιστική απεικόνιση της ζωής των εκδιδομένων γυναικών, ήταν εκείνη που είχε δεχτεί τον ρόλο, όταν τουλάχιστον 8 συνάδελφοι της τον είχαν απορρίψει. Αυτό και μόνο έκανε τους δημοσιογράφους να απορήσουν με αυτή της την τοποθέτηση.

Στη συνέχεια, βέβαια, ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους είχε δεχθεί τον ρόλο. «Δεν έχει να κάνει με το ταλέντο, ειδικά στην αρχή. Αφορά την καλή σου τύχη και το να είσαι αρκετά έξυπνος για να κάνεις κάτι με όλη αυτή την καλή τύχη», απάντησε η ηθοποιός.

Τι λέει για το “Μια βραδιά στο Notting Hill”

Η ίδια αποκάλυψε και την αρχική της άποψη για την επίσης επιτυχημένη ταινία “Μια βραδιά στο Notting Hill”, λέγοντας ότι αρχικά δεν της άρεσε καθόλου το σενάριο. «Δεν ήθελα να την κάνω αυτή την ταινία! Το όλο στόρι της μου φαινόταν απαίσιο: ότι δηλαδή θα υποδύεσαι τη μεγαλύτερη ηθοποιό του κόσμου και μετά θα ερωτεύεσαι τον ιδιοκτήτη ενός βιβλιοπωλείου; Ε, όχι!», δήλωσε χαρακτηριστικά, αλλά συμπλήρωσε ότι πείστηκε να γυρίσει την ταινία όταν γνώρισε τους παραγωγούς της και κατάλαβε το σκεπτικό και το συναίσθημα που έβγαζε το φιλμ.