Την Κυριακή στην Ξάνθη ο αγαπημένος δάσκαλος και συγγραφέας Μάριος Μάζαρης για το βιβλίο του «Μετέωρα»

Ο ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής σε παιδιά και γονείς Schoolmarius, ο συγγραφέας και εκπαιδευτικός Μάριος Μάζαρης που έχει ξεχωρίσει για τον πρωτότυπο τρόπο διδασκαλίας του και τις δράσεις που υλοποιεί με τους μαθητές του και τις οποίες δημοσιοποιεί μέσω των λογαριασμών του στα social media Fb: Αναγνωστικό / Instagram: @schoolmarius, οι οποίοι έχουν χιλιάδες ακολούθους, ταξιδεύει στη Θράκη, και συγκεκριμένα στην Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη, έχοντας στις αποσκευές του το νέο του βιβλίο με τίτλο μετέωρα για να γνωρίσει ακόμα περισσότερα παιδιά και να μοιραστεί μαζί τους ιστορίες για τις ζωές που δεν σταματούν να ταξιδεύουν και για τις οικογένειες που αλλάζουν μορφές.

Στο νέο του βιβλίο, που απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών, θα μας συστήσει καλύτερα τον εαυτό μας και την οικογένειά μας, αυτή που είναι όπως την ξέρουμε, αλλά και αυτή που δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι υπάρχει. Μέσα από το εξαιρετικό κείμενο και τις αριστουργηματικές εικόνες του ταλαντούχου Βασίλη Κουτσογιάννη, θα συνειδητοποιήσουμε γιατί η αγάπη είναι ο σταθερός μας βράχος. Στο τέλος του βιβλίου περιλαμβάνονται πρωτότυπες δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν στο σπίτι ή στην τάξη.

Στην Ξάνθη

Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στις 11:30 το πρωί, στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ (Δημάρχου Φίλιππου Αμοιρίδη), σε συνεργασία με τη Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης και το βιβλιοπωλείο ΠΥΡΓΕΛΗ

Στις εκδηλώσεις ο Μάριος Μάζαρης υποδέχεται τα παιδιά όπως θα υποδεχόταν τα κομμάτια ενός παζλ·γιατί όλοι είμαστε κομμάτια από το παζλ της ζωής μας.

Μαζί θα μιλήσουν για βράχους, για μετέωρα, θα σκαρφαλώσουν βράχο βράχο, θα φωτογραφίσουν τα στιγμιότυπα της καρδιάς τους και θα γίνουν ένα μεγάλο ταξίδι.

Στο τέλος κάθε εκδήλωσης θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση με γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς και για υπογραφή των βιβλίων.