Στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης – Και η Διοικούσα Επιτροπή ΓΕΩΤΕΕ συνάντησε τον Χρ. Τοψίδη

‘Επεσαν υπογραφές και για τον αναδασμό στον Δήμο Δοξάτου

Σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συζητήθηκαν στις διαδοχικές συναντήσεις του Περιφερειάρχη κ. Χριστόδουλου Τοψίδη.

Στην μεν πρώτη, με εκπροσώπους της Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος του ΓΕΩΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας συζητήθηκαν προτάσεις ανάπτυξης της πρωτογενούς παραγωγής και προστασίας του περιβάλλοντος (καθώς το ΓΕΩΤΕΕ αποτελεί σύμβουλο της πολιτείας σε τέτοιου είδους θέματα), που αφορούν όλη την επικράτεια της ΠΑΜΘ

Στη δεύτερη σύσκεψη, αναλύθηκαν εκτενώς ζητήματα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης από την αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε τον κ. Τοψίδη.

Στην υπογραφή της σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης για τον αναδασμό στο Δήμο Δοξάτου στη Δράμα, προχώρησε ο Περιφερειαρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, την Τρίτη 20/02. Η υπογραφή της σύμβασης έγινε στην ΠΕ Δράμας παρόντος και του Αντιπεριφερειαρχη Δράμας κ. Μιχάλη Μουρβετίδη.

Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας για τον αγροτικό κόσμο της ΠΕ Δράμας, που πλέον θα μπει σε τροχιά υλοποίησης.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, και επ’ αφορμής της επίσκεψής του στη Δράμα, ο κ. Τοψίδης είχε συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της περιοχής καταγράφοντας ζητήματα που τους απασχολούν.