Στα χέρια της αστυνομίας τρεις δράστες που εμπλέκονται στο κύκλωμα ληστών και εμπρηστών αυτοκινήτων στον οικισμό του Δροσερού

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από χθες τρία μέλη του κυκλώματος που κλέβουν αυτοκίνητα και στη συνέχεια αφού τα χρησιμοποιήσουν για έκνομες πράξεις και τα λεηλατήσουν, τα πυρπολούν σε περιοχή κοντά στον οικισμό του Δροσερού.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι τρεις συλληφθέντες συνελήφθησαν γιατί μετέφεραν με φορτηγό τον κινητήρα αυτοκινήτου, το οποίο κάποιοι άλλοι έκλεψαν ενδεχομένως νωρίτερα από την Ξάνθη και στη συνέχεια το πυρπόλησαν στην γνωστή περιοχή.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α.Δ. ΞΑΝΘΗΣ  

Συνελήφθησαν την 7-11-2023 το απόγευμα στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης τρεις ημεδαποί, διότι κατελήφθησαν να μεταφέρουν με Ι.Χ.Φ. όχημα, μεταξύ άλλων έναν κινητήρα που ανήκει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν νωρίτερα από την πόλη της Ξάνθης και εγκατέλειψαν παντελώς κατεστραμμένο από φωτιά σε οικισμό της Ξάνθης.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

Το κακό όμως παράγινε με αυτή την ιστορία και οι πολίτες εκφράζουν την έντονη ανησυχία και δυσανασχέτησή τους, από την συνεχιζόμενη κατάσταση, η οποία τείνει να γίνει πλέον ρουτίνα!

Διάχυτη η αίσθηση της ανασφάλειας και της ΑΠΟΥΣΙΑΣ του ευνομούμενου κράτους εκ του αποτελέσματος… Το χειρότερο όλων όμως είναι η επιεικής αντιμετώπιση των δραστών από τις δικαστικές αρχές, όταν αυτοί συλλαμβάνονται από την αστυνομία.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση αστυνομικού στη «Θ», ότι δηλαδή η δικής τους δουλειά (των αστυνομικών) είναι η  σύλληψη των δραστών και πολλές φορές με κίνδυνο για την ζωή των οργάνων. Από εκεί και μετά είναι «δουλειά» της δικαιοσύνης…