Σε παθολογικά «αίτια» ο θάνατος του 40χρονου-Δεν ήταν άρρωστος, ούτε έπαιρνε φάρμακα

Η είδηση που για ακόμη μια φορά συγκλόνισε την κοινή γνώμη της Ξάνθης –και όχι μόνο- αναφορικά με τον θάνατο ενός 40χρονου συμπολίτη μας, δυστυχώς δεν είναι κάτι που απασχολεί την κοινή γνώμη για πρώτη φορά την τελευταία εβδομάδα…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της thraki.com.gr, τον άτυχο Ξανθιώτη βρήκε η ίδια η μητέρα του ξαπλωμένο στο κρεβάτι του χωρίς τις αισθήσεις του και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Όμως ήταν πλέον αργά, καθόσον στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του, ο οποίος αποδίδεται προφανώς σε παθολογικά αίτια και όχι σε κάποια άλλη πράξη… Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 40χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, ούτε έπαιρνε κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του εκλιπόντος, η οποία ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει την εικόνα που αντίκρισε σήμερα το πρωί και που θα της μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην καρδιά και την ψυχή της μέχρι το τέλος της ζωής της.

Μεταφέρουμε τα θερμά συλλυπητήρια με την ευχή ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του εκλιπόντος και να δώσει δύναμη και κουράγιο στους τραγικούς γονείς, συγγενείς και οικείους που μένουν πίσω.