Σε καθημερινή επαγρύπνηση ο Δήμος Ξάνθης και η ΔΕΥΑΞ για την “μάχη” με τον κορονοϊό

Σε πλήρη «δράση» ο Δήμος Ξάνθης, η ΔΕΥΑΞ και η Υπηρεσία Καθαριότητας σε καθημερινή βάση στην «μάχη» απέναντι στον κορονοϊό. Χθες σε όλη την διάρκεια της ημέρας συνεργεία της αντιδημαρχίας καθαριότητας και της ΔΕΥΑΞ προέβησαν σε απολυμάνσεις απο κοινού στον οικισμό του Δροσερού παρουσία του προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη και του αντιδημάρχου καθαριότητας Σιαμπάν Μπαντάκ. Σήμερα απο το πρωί συνεργείο του Δήμου Ξάνθης με την προσωπική επιστασία του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη, του προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη και των αντιδημάρχων Μανώλη Φανουράκη και Σιαμπάν Μπαντάκ, απολύμαναν συντονισμένα κεντρικά σημεία (οδούς και πλατείες) αλλά και συνοικίες της πόλης καθώς επίσης και τον οικισμό των Κιμμερίων έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοϊού.
Η επιχείρηση των απολυμάνσεων θα συνεχιστεί απο την Δευτέρα σε όλο το εύρος του Δήμου Ξάνθης, ενώ σε αυτήν την προσπάθεια εκτός απο τους πολιτικούς προϊσταμένους συμβάλλουν ενεργά και οι προϊστάμενοι των συναρμοδίων υπηρεσιών. Ο Δήμος Ξάνθης σε όλη αυτήν την διάρκεια και μέχρι την λήξη των περιοριστικών μέτρων βρίσκεται σε καθημερινή επαγρύπνηση με το σύνολο των υπηρεσιών του και την προσωπική παρουσία του δημάρχου Μανώλη Τσέπελη, του προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, των αντιδημάρχων και των προέδρων των Νομικών Προσώπων

ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ


Εν τω μεταξύ χθες Παρασκευή και σήμερα Σάββατο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κ. Ιπποκράτης Καμαρίδης με την ιδιότητα του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Ξάνθης επισκέφθηκε την ευρύτερη περιοχή του οικισμού του Δροσερού και με ηχητικά μηνύματα νουθέτησε όλους τους κατοίκους για τις υποχρεώσεις του απέναντι στους εαυτούς τους και στις οικογένειές τους ώστε να ενημερωθούν σωστά και να αποσοβηθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού στον οικισμό που όλοι γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες και το πόσο «καλός αγωγός» να γίνει σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος στην περιοχή.