Σάκης Κριτσίνης: «Όλοι μαζί μπορούμε…»

Εντυπωσιακή η εκδήλωση της επίσημης ανακοίνωσης του συνδυασμού για τον Δήμο Αβδήρων

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή η εκδήλωση της επίσημης ανακοίνωσης υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Αβδήρων, του Αθανάσιου Κριτσίνη, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμασιών της Γενισέας.

Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά με υποστηρικτές, φίλους και εν δυνάμει ψηφοφόρους του κου Κριτσίνη απ’ όλο το «εύρος» του Δήμου Αβδήρων, ενώ στην πρώτη σειρά, ακριβώς δίπλα από τον υποψήφιο Δήμαρχο, παραβρέθηκαν και παρακάθισαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χριστόδουλος Τοψίδης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραΐτης με τον αντιπρόεδρο Σπύρο Κάλφα, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μιχάλης Αμοιρίδης και Χατζηγκενέ Ιρφάν και άλλοι.

Την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης επιμελήθηκε και έκανε η δημοσιογράφος του ΝΕΧΤ ΤV Γιώτα Χατζηθεοδώρου, ενώ η όλη παρουσίαση μεταδόθηκε και σε γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί στο φουαγιέ του μουσείου.

Ο κος Κριτσίνης αναφέρθηκε στο όραμά του για τον Δήμο Αβδήρων και στις αναπτυξιακές προοπτικές που μπορεί ο ίδιος να εκμεταλλευτεί από την θέση του Δημάρχου, λέγοντας πως ο δεύτερος σε πληθυσμό Δήμος της Π.Ε Ξάνθης αξίζει μια καλύτερη τύχη με την εκμετάλλευση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει.

Στο τέλος της ομιλίας του ο κος Κριτσίνης δέχθηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχές όλων των παρισταμένων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού του «Όλοι μαζί μπορούμε» έχει καλυφθεί από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τους οποίους επιφυλάχτηκε να παρουσιάσει σε μια άλλη χρονική στιγμή.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτό που δημοσιεύει η «Θ».