Παραμένει ψηλά το αυτοδιοικητικό «θερμόμετρο» και τον Αύγουστο

Χρ. Δημούδη: «Είχα προτάσεις από άλλους συνδυασμούς αλλά όχι από τον Στράτο Κοντό»

«Πρώτα θέλω να ηρεμήσω και μετά θα το δούμε» σημειώνει η ίδια αποκλειστικά στην «Θ»

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Θ» η γνωστή συμπολίτισσά μας κα Χρυσούλα Δημούδη (απερχόμενη Διευθύντρια του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης και πρώην Δημοτική Σύμβουλος) δέχθηκε πρόταση από τον Στράτο Κοντό προκειμένου το όνομά της να συμπεριληφθεί στην κατάρτιση δημοτικού ψηφοδελτίου για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ωστόσο η ίδια διαψεύδει την πληροφορία σε όλους τους τόνους, με αποκλειστικές δηλώσεις της στην «Θ».

Παρόλα αυτά βέβαια, επισημαίνει ότι έχει δεχθεί αντίστοιχη πρόταση από άλλους (αρκετούς όπως αναφέρει) συνδυασμούς που θα διεκδικήσουν τον Δήμο Ξάνθης, απαντώντας ωστόσο ότι πρώτα θέλει να ηρεμήσει και να δει τον εαυτό της και μετά… «βλέπουμε».

Δοθείσης της ευκαιρίας, η κα Δημούδη σχολιάζοντας την πορείας της Δημοτικής Αρχής, σημείωσε πως ελπίζει να μπορέσει να κάνει αυτά που έχει υποσχεθεί μέχρι το τέλος της τετραετίας.

«ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΟΝΤΟ – ΠΡΩΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ»

Αναλυτικότερα η κα Δημούδη, δήλωσε στην «Θ»: «Όχι! Δεν με ζήτησε. Άλλοι συνδυασμοί, αρκετοί, με ζήτησαν, αλλά ο Στράτος Κοντός, όχι. Προς το παρόν θέλω να ηρεμήσω. Αν προκύψει κάτι άλλο αργότερα, δεν το ξέρω. Αυτήν την στιγμή όμως που μιλάμε, δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Μου έγινε πρόταση από άλλους συνδυασμούς και αυτό που λέω είναι ότι πρώτα θέλω να ηρεμήσω, να δω λίγο την Χρυσούλα και μετά θα το δούμε, αν το δούμε. Αν και την περίοδο που έγιναν οι προτάσεις, ήμουν στο μεταίχμιο του να βγω ή να μην βγω σε σύνταξη και είπα ότι πρώτα θέλω να δω τον εαυτό μου. Αν γίνονταν αύριο οι εκλογές, θα έλεγα όχι. Ίσως αργότερα να το δω διαφορετικά αλλά αυτήν την στιγμή δεν βλέπω τίποτα».

«ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ»

Σε ερώτηση της «Θ» για το πώς σχολιάζει την πορεία της σημερινής Δημοτικής Αρχής, στέλεχος της οποίας ήταν και η ίδια το πρώτο χρονικό διάστημα, η κα Δημούδη απαντά λιτά πως: «Πιστεύω μέχρι και το τέλος της τετραετίας να μπορέσει να κάνει αυτά που είχε υποσχεθεί. Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο. Πιστεύω να τα κάνει. Φυσικά, για αυτόν τον λόγο είχα μπει, απλώς προέκυψαν άλλοι λόγοι και παραιτήθηκα».