Οι επανεκλεγέντες Γ. Δρεμσίζης, Κ. Παπαδόπουλος και Ελ. Παυλίδου στην «Θ» για τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης

Θα είμαστε στο πλευρό του Στράτου Κοντού όπου και όταν μας χρειαστεί

Στο χέρι του νέου Δημάρχου οι θέσεις ευθύνης στους συνεργάτες του


Γνώριμοι στα αυτοδιοικητικά έδρανα, τόσο της τρέχουσας όσο και της προηγούμενης θητείας κατά περίπτωση και εκ νέου εκλεγμένοι με τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Στράτο Κοντό και τον συνδυασμό «Η Ξάνθη Αλλιώς».

Ο λόγος για τους κ. Γιάννη Δρεμσίζη, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ελισάβετ Παυλίδου, οι οποίοι απαντούν στην ερώτηση «τι σημαίνει νέα θητεία με Δήμαρχο Ξάνθης τον Στράτο Κοντό» αλλά και το αν, λόγω και της αυτοδιοικητικής τους εμπειρίας, θα σταθούν αρωγοί και σύμβουλοί του.

Επίσης τόσο ο κ. Παπαδόπουλος, όσο και η κ. Παυλίδου, επιβεβαιώνουν ότι προς στιγμήν, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τον νέο Δήμαρχο αναφορικά με τα αυτοδιοικητικά «χαρτοφυλάκια» που θα αναλάβουν, ξεκαθαρίζοντας ότι οι εν λόγω αποφάσεις αποτελούν αποκλειστικά και μόνο θέμα του ίδιου.

 

«Η ΞΑΝΘΗ ΑΛΛΙΩΣ»


Αναλυτικότερα στην ερώτηση της «Θ» αναφορικά με το τι σημαίνει νέα θητεία με Δήμαρχο τον Στράτο Κοντό, ο κ. Δρεμσίζης απαντά λιτά: «Η Ξάνθη Αλλιώς».

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΓΟΙ»


Επίσης  ο ίδιος, στην ερώτηση αν θα είναι αρωγός και σύμβουλος – δεδομένης της εμπειρίας του – στον Στράτο Κοντό, απαντά: «Όχι μόνον εγώ αλλά και όλοι οι σύμβουλοι που εκλέχθηκαν αλλά και αυτοί που δεν εκλέχθηκαν. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Όλοι έχουν να πουν και να βοηθήσουν. Παλιοί και καινούριοι και πιο πολύ οι καινούριοι. Αλλιώς, η Ξάνθη αλλιώς, δεν υπάρχει».

 

«Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ – ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ»

 


Από την πλευρά του ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε τα εξής:

«Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα διαδραματίσω ρόλο στην διοίκηση. Το γνωρίζει ο Δήμαρχος. Μπήκα στο ψηφοδέλτιο του Στράτου Κοντού γιατί το πίστεψα. Βγήκε ένας νέος άνθρωπος Δήμαρχος της πόλης. Βγήκε ένας 40άρης Δήμαρχος Ξάνθης. Ας πιστεύουμε ότι η νέα γενιά θα πάει πολύ καλύτερα από την παλιά. Είναι ένας νέος άνθρωπος και φέρνει μια νέα ελπίδα στην πόλη. Και οι νέοι έχουν γνώση. Καλύτερη από εμάς και αυτό σας το λέω ειλικρινά. Όπου χρειαστεί θα βοηθήσω. Για αυτό στήριξα και αυτό το ψηφοδέλτιο. Γιατί πίστεψα σε νέους ανθρώπους. Έχω ξαναπεί και παλαιότερα ότι δεν θα κατέβαινα σε άλλο ψηφοδέλτιο. Δεν είχα κάτι ούτε με τον κ. Δημαρχόπουλο, ούτε με κανέναν, απλώς ήθελα να στηρίξω μια καινούρια προσπάθεια».

 

«ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡ. ΚΟΝΤΟ – ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ  – ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ – ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΑΡΩΓΗ ΜΟΥ»


Τέλος, από την δική της πλευρά η κ. Παυλίδου, σημείωσε τα εξής:

«Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Στράτου Κοντού. Ο κ. Κοντός είναι αρμόδιος για να επιλέξει τον καθένα για την κατάλληλη θέση. Έχει την κρίση και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας και τις επιλογές. Είναι στο χέρι του. Εμείς, όλοι μαζί, ακολουθούμε πάντα το πρόσταγμα του Στράτου Κοντού. Αυτός είναι που ορίζει τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που θα επιλέξει και πάντα η επιλογή του είναι και η σωστή.

Η επιλογή μου να συστρατευτώ στον αγώνα που έκανε ο Στράτος Κοντός, ήταν 100%. Ήμουν αφιερωμένη εκεί και από τα πρώτα άτομα που τον επιλέξαμε και είδαμε στο πρόσωπό του τον πραγματικό ηγέτη, έναν άνθρωπο που ηγείται διά του παραδείγματος, έναν άνθρωπο ο οποίος με την στάση του και με τη πορεία του μπορεί να είναι μπροστά. Να είναι ο επόμενος Δήμαρχος, πράγμα που συνέβη. Ο κόσμος μας τίμησε με την ψήφο του και ο Στράτος Κοντός κατάφερε να εκλεγεί και να είναι ο Δήμαρχος Ξάνθης. Αν δείτε και το προεκλογικό πρόγραμμα του Στράτου Κοντού, οι επεμβάσεις που θα γίνουν αφορούν στην καθημερινότητα. Είναι στοχευμένες, κοστολογημένες, με ανθρώπους δίπλα του οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν και να έχουν έναν επιτελικό ρόλο. Συμβούλους και ειδικούς συνεργάτες δηλαδή, οι οποίοι μπορούν – ο καθένας από την θέση του – να προσφέρουν τα μέγιστα.  Εννοείται ότι η αρωγή μου είναι δεδομένη. Για αυτό ασχολήθηκα ξανά. Όπως προανέφερα, στο πρόσωπο του Στράτου Κοντού, είδα ότι μπορούν να γίνουν εφικτά αυτά που είχα και εγώ στο πλάνο μου γενικότερα για την Ξάνθη και για την Δημοτική Ενότητα (σ.σ. Σταυρούπολης). Πραγματικά θα γίνει ένας αγώνας αυτήν την πενταετία αλλά θεωρώ ότι στο τέλος ο αγώνας αυτός θα δικαιωθεί, γιατί στο Δημοτικό Συμβούλιο έχουν εκλεχθεί πραγματικά αξιόλογοι άνθρωποι που από το δικό τους μετερίζι ο καθένας μπορεί να προσφέρει».