Η αιφνίδια επίσκεψη Νταβούτογλου στην Ξάνθη και οι συναντήσεις του σε «ψευδομουφτεία», σε «Τ.Ε.Ξ» και σε Σμίνθη

Από «κοντά» ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ

Επιβεβαιώθηκε άμεσα η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ πληροφορία της thraki.com.gr περί αναμονής άφιξης υψηλόβαθμου στελέχους από την Τουρκία στην έδρα της «ψευδομουφτείας» στην Ξάνθη σήμερα το πρωί.

Λίγη ώρα αργότερα από την ανάρτηση της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, τον συγκεκριμένο χώρο επισκέφθηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, όπου τον υποδέχθηκαν πλήθος μουσουλμάνων του περιβάλλοντος Μετέ… Ανάμεσά τους και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, ο οποίος συνόδευσε τον κο Νταβούτογλου στην συνέχεια και στην πορεία τους προ τα γραφεία της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»!

Το περιεχόμενο της συζήτησης στις δύο επισκέψεις του κου Νταβούτογλου παραμένει άγνωστο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες κινήθηκε μεταξύ της διαδοχής του Αχμέτ Μετέ και των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Ο τούρκος πρώην πρωθυπουργός ανηφόρησε στη συνέχεια στον Δήμο Μύκης, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο και στελέχη της περιοχής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα επισκεπτόταν και την οικισμό του Εχίνου πριν αποχωρήσει για την Κομοτηνή.

Ας μην ξεχνάμε ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο είναι και το μνημόσυνο του Αχμέτ Σαδίκ, όπου –ως συνήθως- αναμένεται να συρρεύσουν πολλοί αξιωματούχοι και από την Τουρκία για τους ευνόητους λόγους. Ενδεχομένως ο κος Νταβούτογλου θέλησε να κάνει αυτή την μικρή επίσκεψη- αστραπή για να «πάρει» τις εντυπώσεις ενόψει μάλιστα και των εκλογών στην γειτονική χώρα.