Βρίσκεστε εδώ / Διεθνή / Ο χάρτης των θυμάτων από το μακελειό στην Τουρκία
kon2

Ο χάρτης των θυμάτων από το μακελειό στην Τουρκία

Πολλές είναι οι χώρες που μετρούν απώλειες από το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης. Ανάμεσα στους 39 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στα αθώα θύματα υπάρχουν δύο πολίτες του Λιβάνου, πέντε από τη Σαουδική Αραβία και δύο από τη Ινδία.

Δύο νεκροί από το Λίβανο
Δύο πολίτες του Λιβάνου είναι μεταξύ των 39 θυμάτων της ένοπλης επίθεσης που έγινε σήμερα στο κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τους συγγενείς τους.
Η οικογένεια του Ελία Ουαρντινί, δήλωσε στην τηλεόραση New TV του Λιβάνου, ότι ενημερώθηκε επίσημα για το θάνατό του.

Ο Χεϊκάλ Μουσαλέμ, ένας άλλος Λιβανέζος, είναι επίσης, μεταξύ των θυμάτων σύμφωνα με την οικογένειά του. Ο πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου, ανέφερε ότι αρκετοί Λιβανέζοι είναι μεταξύ των τραυματιών από την επίθεση.

Πέντε θύματα μετρά η Σαουδική Αραβία
Τουλάχιστον πέντε πολίτες της Σαουδικής Αραβίας είναι μεταξύ των 39 νεκρών της ένοπλης επίθεσης στο κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με την εφημερίδα «al-Riyadh» της Σαουδικής Αραβία.

Η εφημερίδα παραθέτει δηλώσεις του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τις οποίες περίπου δέκα Σαουδάραβες έχουν τραυματιστεί, ενώ τονίζει ότι το προξενείο συνεργάζεται με τις τουρκικές αρχές, προκειμένου να διευκρινίσει τον ακριβή αριθμό των θυμάτων και των τραυματιών.

Δύο θύματα από την Ινδία
Δύο από τα θύματα μεταξύ των 39 νεκρών από την επίθεση στο κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη είναι Ινδοί, σύμφωνα με την υπουργό Εξωτερικών Σούσμα Σουαράι.
«Έχω δυσάρεστα νέα από την Τουρκία. Χάσαμε δύο Ινδούς στην επίθεση της Κωνσταντινούπολης. Ο πρέσβης μας πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη», δήλωσε χαρακτηριστικά, η ίδια.

Πηγή: www.ekriti.gr

Σχόλια

About alatz

Δείτε επίσης

golgothas

Έτσι ήταν ο Τάφος Του Χριστού και ο βράχος του Γολγοθά το 33 μ.Χ.

Tο 1960, οι τρεις κοινότητες που έχουν δικαιώματα στον Ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ – …

Thraki Web Radio