Βρίσκεστε εδώ / Εκδηλώσεις / Ο Αγιασμός των Υδάτων στον ποταμό Κόσυνθο: «Εν Ιορδάνη Βαπτιζομένου Σου Κύριε…»
dsc04777-web

Ο Αγιασμός των Υδάτων στον ποταμό Κόσυνθο: «Εν Ιορδάνη Βαπτιζομένου Σου Κύριε…»

Στα…παγωμένα και…λασπωμένα νερά του ποταμού Κόσυνθου, βούτηξαν οι γενναίοι Ξανθιώτες για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό, στην τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού των Υδάτων , χοροστατούντως του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος στην οποία όπως κάθε χρόνο – και παρά το γεγονός ότι το κρύο ήταν τσουχτερό- έτσι και φέτος παραβρέθηκαν αρκετοί Ξανθιώτες.

Στην τελετή παραβρέθηκαν τόσο ο Βουλευτής Ξάνθης κ. Γρηγόρης Στογιαννίδης, όσο και ο Αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ κ. Παναγιώτης Σγουρίδης και πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου.

Τον Σταυρό κατάφερε φέτος να πιάσει ο νεαρός Αναστάσης, τον οποίο συνεχάρη και ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων, ευχόμενος να «είναι σε όλη του τη ζωή καλοφωτισμένος».

dsc04790-web

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ: «…ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ…»

«Αυτές τις άγιες μέρες και σήμερα με την γιορτή των Θεοφανείων, ας ελπίσουμε ότι με ενότητα όλοι θα ξεπεράσουμε την κρίση που μαστίζει την χώρα. Ας μας φωτίσει ο Αγιασμός των Υδάτων για να μπορούμε με δύναμη και κουράγιο να παλέψουμε για το καλύτερο αυτού του τόπου. Πιστεύω ότι με αισιοδοξία θα μπορέσουμε να φέρουμε σε πέρας αυτό το δύσκολο έργο, που παραμένει δύσκολο».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ: «ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ…»

«Επειδή δεν είναι μόνο ζήτημα ευχών, ευελπιστώ και εύχομαι ότι με αφορμή την σημερινή ημέρα, όλος ο λαός και η πολιτική, θρησκευτική και στρατιωτική ηγεσία να εργαστούν τον επόμενο χρόνο με ένα σκοπό: Να βγει η χώρα μας από την κρίση και του χρόνου όταν ανατείλει ο ήλιος την σημερινή ημέρα να βρει την Ελλάδα περισσότερο δημιουργική στον δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης. Χρόνια πολλά σε όλους».

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ: «ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ…»

«Χρόνια πολλά σε όλους. Ειδικά σε όλους όσοι γιορτάζουν σήμερα. Η ευχή όλων είναι να έρθουν και καλύτερες ημέρες αλλά πάνω από όλα φωτεινές και ευλογημένες. Με σύνεση λοιπόν, να περνούν με…εύκολο τρόπο οι δύσκολες ημέρες τις οποίες ζούμε. Και αυτό αφορά πρωτίστως όλους εμάς που διαχειριζόμαστε σήμερα τις δύσκολες αυτές ημέρες και την κοινωνία πάνω από όλα. Χρόνια πολλά σε όλους».

Η οικογένεια της «Θ» εύχεται με την σειρά της σε όλους χρόνια πολλά, καλά και ευλογημένα.

Σχόλια

About alatz

Δείτε επίσης

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Η πόλη της Ξάνθης, πέμπτος σταθμός του Προγράμματος «προΣfEEρουμε»

Μία κοινωνική πρωτοβουλία του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων  Ελλάδος και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη …

Thraki Web Radio