Βρίσκεστε εδώ / Κοινωνία / Ελένη Κίτσου: Καταγγέλλουμε τον Προκόπη Παυλόπουλο για… «εσχάτη προδοσία»
Scan_Doc1

Ελένη Κίτσου: Καταγγέλλουμε τον Προκόπη Παυλόπουλο για… «εσχάτη προδοσία»

Σωρ(ρ)εία αναφορών κατά του ΠτΔ από τους οπαδούς του Σώρρα…

«Δεν πατάει νομικά η καταγγελία», διευκρινίζει ο Θαν. Ξυνίδης

 

Για την «αναφορά της» (την οποία κατέθεσε προχθές ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης) κατά του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, μιλά στην «Θ» η επικεφαλής του γραφείου της Ε.ΣΥ. 2 στην Ξάνθη, κα Ελένη Κίτσου που (πρώτη για την Ξάνθη, μαζί με άλλους δύο συμπολίτες μας) καταγγέλλει τον ΠτΔ ως «ποινικά ευθυνόμενο εξ αιτίας του θεσμικού του συνταγματικού ρόλου και της επιστημονικής του ιδιότητος (σ.σ. ως συνταγματολόγου) ήτοι ως ηθικού και φυσικού αυτουργού, για κακουργηματικές πράξεις, ήτοι ως έχων εκτελέσει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, δια της εκχωρήσεων της εθνικής κυριαρχίας μέσω της προσυπογραφής του Ν. 4389/2016…»

Scan_Doc1

 

kaloΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ… «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…

ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥΗ κ. Κίτσου αναφέρει στην «Θ»: «ο Πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» κ. Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε όντως την μήνυση περί «εσχάτης προδοσίας» κατά του κ. Παυλόπουλου, τεκμηριώνοντας πράγματι ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενεργώντας εναντίον του ελληνικού λαού, εκχώρησε την εθνική μας κυριαρχία μέσω της προσυπογραφής του Ν. 4389/2016 και συνομολογεί την εκχώρηση του κράτους, των δημοσίων εσόδων όλων των νευραλγικών αρμοδιοτήτων του υπουργείου στην «Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων» και στις συνοδευτικές «αρχές» και «εταιρείες» και άρα δρα με σκοπό την αλλοίωση και κατάλυση του πολιτεύματος και των δημοκρατικών θεσμών. Εμείς λοιπόν όλοι οι πολίτες, διαβάζοντας το ΦΕΚ και γνωρίζοντας τι ακριβώς εκπροσωπεί η «Ανεξάρτητη Αρχή», πως μαζεύει τα χρήματα όλων των φορολογούμενων και τα πηγαίνει άγνωστο που καθώς είναι μια αρχή χωρίς προσωπικότητα, χωρίς έδρα (ποιοι είναι αυτοί που αποτελούν το ΔΣ και ποιοι είναι αυτοί που τους έβαλαν σε αυτήν την θέση; Με τι εγγυήσεις έρχονται να συλλέξουν τα χρήματα του ελληνικού λαού και που πηγαίνουν;) Πως είναι δυνατόν ο ΠτΔ να συνομολογεί ότι πρέπει αυτή η «Ανεξάρτητη Αρχή» να έρχεται και να διαχειρίζεται τα χρήματα όλων των Υπουργείων (Εσωτερικών, Οικονομίας, Δικαιοσύνης, Εργασίας, Υγείας, Περιβάλλοντος, Υποδομών, Ναυτιλίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Επικρατείας). Πως είναι δυνατόν κάποιοι εξωθεσμικοί, που δεν έχουν επιλεγεί δια της νόμιμης διαδικασίας (εκλογών) να έρχονται και να διαχειρίζονται τα χρήματα του ελληνικού λαού; Που πηγαίνουν τα χρήματά μας; Ποιος είναι αυτός που διοικεί σε τελευταία ανάλυση την πατρίδα μας; Αυτό έγινε με την υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας και αυτό είναι αντισυνταγματικό και μέσα σε 72 σελίδες αναλύεται με σαφήνεια και τεκμηριώνεται η εσχάτη προδοσία του ΠτΔ και εγώ ως μια πολίτης που θέλω να κινούμαι εντός του νόμου, κάνοντας χρήση του άρθρου του Συντάγματός μας παρ. 4, κινούμαι εναντίον του και εναντίον κάθε άλλου στο μέλλον που παραβιάζει την νομιμότητα, φέρνοντας ως εντολοδόχος ξένων κέντρων, τον ελληνικό λαό σε αυτήν την άθλια οικονομική κατάσταση. Και βεβαίως δεν θα κινηθώ μόνη μου αλλά μαζί με χιλιάδες Έλληνες (είτε μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» είτε απλοί πολίτες για να διεκδικήσουν οι πολίτες το δίκιο τους για το καλό του Ελληνισμού» .

 

«ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…»

Μάλιστα η κ. Κίτσου σημείωσε ότι «στην Ξάνθη προχθές ήμασταν τρία άτομα, αλλά από προχθές ξεκίνησαν σε όλες τις Εισαγγελίες όλων των πόλεων της Ελλάδος να κατατίθενται αναφορές και μηνύσεις σε πρώτη φάση εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας. Από εκεί και πέρα θα ακολουθήσουμε τον νόμιμο τρόπο που μας δίνει το Σύνταγμά μας και το δικαίωμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας, απέναντι στην τραπεζοκρατία που ήρθε για να καταστρέψει την πατρίδα μας. Η «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι ο μηχανισμός άμυνας και προστασίας του έθνους και είμαστε αποφασισμένοι να το φτάσουμε μέχρι τέλους. Ή εμείς ο ελληνικός λαός, θα κερδίσουμε με όλα τα όπλα που έχουμε στα χέρια μας ή αυτοί. Ο καθένας αυτήν την κρίσιμη στιγμή του ελληνισμού, πρέπει να πάρει θέση».

 

«ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΩΣ…»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Κίτσου (διά της αναφοράς της) αιτείται «την άμεση άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του μηνυόμενου (σ.σ κ. Παυλόπουλου) επί τω τέλει όπως αυτός συλληφθεί, παραπεμφθεί, δικαστεί, καταδικασθεί και παραδειγματικώς τιμωρηθεί, επειδή τέλεσε με δόλο και κατά συρροή, σε βάρος της πατρίδος, των Ελλήνων πολιτών και του έθνους μας όλα τα εδώ σε βάρος του, καταγγελόμενα κακουργήματα ήτοι την τέλεση του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας, κατ΄άρθρο 134 Π.Κ, του εγκλήματος της προδοσίας της χώρας κατ΄άρθρο 135 Π.Κ αλλά και του εγκλήματος της κατάχρησης πληρεξουσιότητος κατ΄άρθρο 151Π.Κ»

 

ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ 2Ωστόσο σύμφωνα με νομικούς κύκλους και συγκεκριμένα σύμφωνα με τον γνωστό νομικό και πρώην Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου της Ξάνθης κ. Θανάση Ξυνίδη «το θέμα είναι απλό και έγκειται στο ότι όλες αυτές οι διατάξεις και οι νόμοι που επικαλούνται, έχουν ελεγχθεί και υποχρεωτικά ελέγχονται κάθε φορά για την συνταγματικότητά τους, πριν εφαρμοστούν. Από την στιγμή λοιπόν που έχουν ελεγχθεί για την συνταγματικότητά τους και έχουν κριθεί ότι είναι σύννομα, με όσα ορίζει το Σύνταγμα, δεν μπορεί κάποιος να κατηγορηθεί γιατί εφαρμόζει έναν νόμο επειδή κάποιος άλλος τον κρίνει αντισυνταγματικό. Όλοι δηλαδή αυτοί οι επιμέρους νόμοι, με την κάθε διαδικασία που υπάρχει ελέγχονται για την συνταγματικότητά τους. Δεν έχει κριθεί κανείς αντισυνταγματικός, έχουν προσφύγει διάφοροι και κατά των μνημονίων, αλλά δεν κρίθηκαν αντισυνταγματικοί και ως εκ τούτου κατά την άποψή μου δεν «πατάει» στα πόδια τους μια τέτοια καταγγελία…»

Σχόλια

About alatz

Δείτε επίσης

troxaio

Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο στον Εχίνο

Σήμερα (28-4-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 17ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Εχίνου, …

Thraki Web Radio