Βρίσκεστε εδώ / Αστυνομικά / Δέματα…αγάπης από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης προς την Ιερά Μητρόπολη
dsc04729-web

Δέματα…αγάπης από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης προς την Ιερά Μητρόπολη

Με ευχές για ένα ευτυχισμένο 2017

Τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια από τους Αστυνομικούς της πόλης

 

Τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια ακόμη και….παιχνίδια, περιλάμβανε το…δώρο του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης προς την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και κατ επέκταση προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, τα οποία παρέδωσαν οι Αστυνομικοί στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, την περασμένη Παρασκευή.

Μια κίνηση αγάπης που κάνει κάθε χρόνο η Δ.Α Ξάνθης, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη τις κοινωνικές της δράσεις, χωρίς να μένει μόνο στα…καθήκοντα της προστασίας και της ασφάλειας του πολίτη και να προχωρά ένα βήμα παραπάνω, δηλαδή στην ηθική αλλά και υλική του υποστήριξη.

 

«ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ…»

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το προσωπικό αστυνομικό και πολιτικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, έχει φέρει στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου τρόφιμα για αυτές τις ημέρες, προκειμένου να δοθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη» ανέφερε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής και εκπρόσωπος του Διευθυντή Αστυνομίας Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ρίζος, επισημαίνοντας ότι «είναι ένα μικρό κομμάτι της δράσης της Αστυνομίας για αυτές τις ημέρες στα πλαίσια άλλων κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιούμε, έτσι ώστε να δώσουμε λίγη χαρά σε πολίτες που έχουν ανάγκη».

 

«Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ…»

«Πιστεύουμε αυτή η μικρή βοήθεια να πιάσει τόπο και με την βοήθεια της Ιεράς Μητρόπολης να πάει σε άτομα που πραγματικά την έχουν ανάγκη» συνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας ότι «θέλουμε να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο να είναι ευτυχές το νέο έτος. Χρόνια πολλά και να είναι όλοι καλά και να μην ξεχνούν ότι η Αστυνομία είναι πάντα δίπλα στον πολίτη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αστυνομικοί επισκέφθηκαν και το ίδιο το κοινωνικό παντοπωλείο στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, διαπιστώνοντας ότι μόνο λίγα δεν είναι τα τρόφιμα που διανέμει σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, τα οποία με περισσή αγάπη δίνει ο καθένας ξεχωριστά και βέβαια, ειδικότερα αυτές της ημέρες των εορτών «πιάνουν» πραγματικά «τόπο».

Σχόλια

About thraki

Δείτε επίσης

18557371_1447514255311724_1834746174537992274_n-web

Ο Σύλλογος «ΑΓΑΠΗ» για την «Εορτή Αιμοδότη 2017»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί δημοσίως όσους συνέβαλλαν στη …

Thraki Web Radio