Βρίσκεστε εδώ / Lifestyle / «Γκρέμισε» τον τοίχο του Rising Star η Ξανθιώτισσα Έλσα Καριώτη
01_09_2017_01_00_12

«Γκρέμισε» τον τοίχο του Rising Star η Ξανθιώτισσα Έλσα Καριώτη

Η μοναδική της παρουσία…σήκωσε όρθια και την Δέσποινα Βανδή

Όχι στο 70, όχι στο 80 αλλά στο…95% έφτασε το ποσοστό της ψηφοφορίας

v_tb_400x250_46144

Όχι απλά τον…σήκωσε, αλλά τον… «γκρέμισε» τον τοίχο του γνωστού τηλεοπτικού talent show του ΑΝΤ1 «Rising Star» η Ξανθιώτισσα Έλσα Καριώτη, η οποία «μάγεψε» το κοινό αλλά και τους κριτές Δέσποινα Βανδή, Αντώνη Ρέμο, Κώστα Μακεδόνα και Χρήστο Μάστορα και να…φτάσει έως το 95%, χάρις την ψήφο των ίδιων των κριτών αλλά και του τηλεοπτικού κοινού, που την «στήριξε»  μέσα από την ανάλογη εφαρμογή των κινητών τηλεφώνων.

Η Έλσα, με περισσή άνεση και γνωρίζοντας καλά αυτό που πήγε να…κάνει, τραγούδησε ένα ομολογουμένως δύσκολο κομμάτι της μεγάλης ερμηνεύτριας Δήμητρας Γαλάνη, το «Δυο μέρες μόνο», κάνοντας την Δέσποινα Βανδή να σηκωθεί από την καρέκλα της και να την καταχειροκροτήσει.

12_karioti

«Ξεκινάς και ακούω ένα κουπλε και βλέπω πόσο σταθερή είναι η φωνή σου. Απόλυτα ελεγχόμενη, γεμάτη, με μια υπέροχη και ζεστή χροιά…δεν ήθελα να ακούσω τίποτε άλλο. Ήμουν σίγουρη για εσένα όπως σε άκουσα και μετά…έρχεται το ρεφραίν και όλο το πλατό γέμισε με την φωνή σου και την ενέργειά σου. Ήσουν καταπληκτική…» Αυτά ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή, με τα οποία η Έλσα δάκρυσε και η Δέσποινα σηκώθηκε να την αγκαλιάσει.

Η δική μας Έλσα πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού και το…μόνο που μένει πλέον είναι να την…«διεκδικήσει» ένας από τους κριτές για την ομάδα του.

Σχόλια

About alatz

Δείτε επίσης

ΑΦΙΣΑ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ-web

«Μουσείο και Κρυμμένα Μυστικά» -Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων

Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) στην προσπάθειά του να αναδείξει τον ρόλο των μουσείων στη …

Thraki Web Radio