Βρίσκεστε εδώ / Αστυνομικά / «Βροχή» από Βούλγαρους διακινητές και μετανάστες
ΣΥΛΛΗΨΗ

«Βροχή» από Βούλγαρους διακινητές και μετανάστες

Συνελήφθη την 9-4-2017 το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες. Τέσσερις (4) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Νεπάλ, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν και ένας (1) υπήκοος Αφγανιστάν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, 3 κινητά τηλέφωνα και 1 χάρτης.

-Συνελήφθησαν την 7-4-2017, το πρωί, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 48, 45 και 42 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους μετανάστες. Έντεκα (11) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Παλαιστίνης, επτά (7) υπήκοοι Συρίας, τέσσερις (4) υπήκοοι Υεμένης και δύο (2) υπήκοοι Ιράκ.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Σχόλια

About thraki

Δείτε επίσης

ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ

Ο Θαν. Ξυνίδης για την υπόθεση «Κυβερνείου»: Απλά μαθήματα ποινικού δικαίου

Παράβαση καθήκοντος-ηθική αυτουργία- απιστία… Εγκαλεί τον Δήμαρχο για πολιτικό «ρεβανσισμό» και όχι μόνον…   Τώρα …

Thraki Web Radio